Cavalcada De Reis 2022 Cardedeu

Cavalcada De Reis 2022 Cardedeu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Estigueu ben atents, aquest any els reis d’orient arriben a tortosa pel riu ebre, aproximadament a les 17.30 h.

Cavalcada de Reis 2020 a Barcelona betevéReis DIRECTE
Cavalcada de Reis 2020 a Barcelona betevéReis DIRECTE from www.youtube.com

Comunicat per la cavalcada dels reis d'orient. Dijous, 6 de gener de 2022 a les 00:00. Aquest any serà diferent però igualment molt especial.

Aquest Any Tindra El Següent Recorregut:

93 871 14 77 nif. Ses majestats els reis d'orient arribaran a cardedeu la tarda del 5 de gener amb el tren de. Els reis faran arribaran cap a 7 de la tarda a la plaça de sant joan, amb 3 parades en algunes places per menjar coca i xocolata desfeta.

Els Podrem Saludar Des De Peu De Carrer O Des De Finestres I Balcons.

Visita al pessebre vivent de l’església del roser. No obstant, tot estarà condicionat a les. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Dimecres, 5 De Gener De 2022 De 16.49 H A 21.00 H.

És per això que des de la comissió de reis i l’ajuntament de cardedeu es prendran una sèrie de mesures per realitzar l’activitat amb seguretat: Els reis de l’orient treballen de valent tot l’any per fer realitat els somnis i desitjos dels infants. Alhora, caldrà seguir pendents de les mesures que es determinin, en matèria de seguretat sanitària, per a la contenció de la covid.

El Proper 5 De Gener Arriben Els Reis D’orient.

Benvingudes i benvinguts a la cavalcada dels reis d'orient 2022 de tavernes de la valldigna! 17:30 arribada aproximada dels reis d’orient a tortosa. És una cavalcada sense seguici i caldrà.

About Press Copyright Contact Us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How Youtube Works Test New Features Press Copyright Contact Us Creators.

Cavalcada de reis 2022 cavalcada de reis 2022. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Els reis d'orient s'han vist obligats a canviar d'hàbits a causa de la pandèmia actual.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published.