Advocats Tarragona

Advocats Tarragona. Advocat col.legiat 793 de l’il.lustre col.legi de l’advocacia de reus des del 2003. Carrasco advocats, hoy firma consolidada y de reconocido prestigio en tarragona, nace de la mano de su fundador, jordi carrasco urtiaga, en 1997.

Jornada electoral al Col·legi d'Advocats de Tarragona
Jornada electoral al Col·legi d'Advocats de Tarragona from www.diarimes.com

He llegit la política de privacitat i accepto el tractament de les meves dades d’acord amb els requisits. Col·legi de graduats socials de tarragona. 977 21 14 47 fax:

[email protected] ¿Tiene Algún Conflicto Jurídico Con Un Particular, Empresa O Administración?

Del 2003 al 2008, col.legiada a. We ensure our experts are fully accredited by their national regulatory authorities in areas such as law, accounting and architecture for your peace of mind. El nostre bufet compta amb experts en diversos camps que abasta tots els tipus de casos judicials en què es pugui trobar immers.

El Nostre Despatx D'advocats Es Troba Localitzat A Tarragona, Però Prestem També Els Nostres Serveis A Tota La Província De Barcelona, Així Com Arreu De Tota Espanya, Ja Que Comptem Amb Un Ampli Equip I Coneixements De Tot El Dret Estatal.

D’altra banda, és, sens dubte, el més autèntic del despatx. Al juliol del 1998 va fundar el bufet reverter advocats, firma jurídica especialitzada en dret mercantil. He is an expert in intellectual property, commercial law, property law (buying and selling property), civil law, procedural law, fiscal matters and providing extrajudicial legal.

Atención Al Cliente 24 Horas Al Día.

A més som experts en processos penals i civils. El passat dilluns 20 de maig es va celebrar, en la setmana de celebració del nostre patró, sant raimon de penyafort, el tradicional partit de fútbol entre advocats i. Partit de fútbol advocats i procuradors vs administració de justícia de tarragona.

Rv20 Advocats Pone A Su Disposición La Posibilidad De Realizar Visitas De Forma Telemática A Través De Distintas Plataformas.

Despacho multidisciplinar, somos abogados, pero tambien mediadores, asesores fiscales y gestoria, conócenos. Fundat l’any 2014 per dos joves advocats, en lluís escoda beltran i l’òscar molina hernàndez, qui, en col·laboració amb l’experimentat advocat raimon doménech i suñer, vàren fundar el bufet alta advocats al carrer les coques de tarragona. Fruto de la profesionalidad, la atención y el esfuerzo personal dedicado a cada uno de sus clientes, y buscando siempre la equidad en la justicia y haciendo valer los derechos que amparan a los ciudadanos cuando así se exige,.

La Renúncia Al Dret Fonamental A La Vida Ver Más.

Col·legi de graduats socials de tarragona. Atención personal de urgencia ante cualquier imprevisto que requiera la presencia de un abogado especializado. Si està buscant un advocat a tarragona, contacti amb virginia penya ramos advocats.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published.